PROJECTS PROFILE logo
             
  Bolinda House
1003_6
 
 

New pavillion addition and alterations providing new kitchen/dining/living spaces and parents' bedroom zone to an existing farmhouse.

The new low pavillion considers the dominant roof form of the original house, its surrounding verandah and the rhythm of its supporting columns. A lower glazed entry connects and separates the two distinct yet related buildings and assists in providing the family members with their own spaces for privacy.

Considered as an enclosed verandah for experiencing the landscape, the addition is also seen as the culmination of the driveway journey into the property whereby the building at first conceals the main landscape features and areas before revealing upon entry into the buidling.

 
  Link to Bolinda1 Link to Bolinda 8 Link to Bolinda 7 Link to Bolinda 6    
  Link to Bolinda 5 Link to Bolinda 2 Link to Bolinda 3 Link to Bolinda 4